Corporate Identity

In de loop der jaren hebben wij een hele club mediaprofessionals verzameld waar we mee samenwerken. Wanneer je denkt: "We moeten onszelf meer profileren en beter in de markt" zetten dan kunnen wij jou daarbij helpen.

Drone films

Drone films hebben altijd iets majestueus, waarschijnlijk omdat we zelf niet vanuit dat standpunt de wereld kunnen bekijken.
Drone-opnames zijn bijvoorbeeld geschikt voor films die te maken hebben met duurzaamheid.
Drone films

Tekstschrijven

Stel, er staat een groot congres gepland of er staat een peroneelsdag in de agenda waar een nieuw beleid geintroduceerd moet worden.
Dan wil je goed voor de dag komen. Je kunt dan zelf een tekst schrijven of je zet een professional aan het werk die ervoor zorgt dat je publiek geboeid blijft. Vervolgens kan je ervoor kiezen de tekst op het podium te laten voorlezen of zelfs voordragen. Na afloop krijgt het publiek een boekje mee.
Tekstschrijven

Live Cartoonist

Er staan brainstormsessies gepland om te spreken over de koers voor de volgende 3 jaar.
Wil je na afloop van die sessie nog wat concreets in handen hebben? Huur dan een cartoonist in die live mee tekend. 
 
Live Cartoonist

Praatplaat

Moet je veel informatie kwijt en wil je humor gebruiken om je boodschap in print over te brengen aan bijvoorbeeld de politiek in den Haag? Dan is een praatplaat een goed medium. Een praatplaat is vaak opgebouwd uit meerdere scenes en iedere scene zou je weer kunnen gebruiken voor de opbouw van je twitter campagne.
Praatplaat

Event- en Stage design

Wilt je je nieuwe producten presenteren op een beurs of heb je een bijzondere event wat aangekleed moet worden?
Event- en Stage design

Fotografie

Fotografie om je bedrijf, product of activiteit te promoten. Afhankelijk van de vraag zoeken wij daar de geschikte fotograaf bij.
Fotografie

Liedjes schrijven, Componeren

Stel de nieuwe vleugel van je gebouw wordt groots geopend. Wat is er dan mooier dan een lied, gezongen door de directie, om het personeel te bedanken voor hun geduld en medewerking.
Liedjes schrijven, Componeren