De uitdaging van verandering

Wij maken films die over verandering gaan. Veranderingen, zoals een nieuw meerjarenbeleid of de introductie van een bepaalde werkmethode, kunnen spanningen in een organisatie met zich meebrengen.

meer over de uitdaging

Hoe wij helpen

Een op handen zijnde verandering in een organisatie zorgt er vaak voor dat klanten zó gefocust zijn op het onderwerp, dat zij er niet van een afstand naar kunnen kijken. Wij helpen met een blanco blik

meer over onze werkwijze
Dit team levert producten af van hoge kwaliteit op alle fronten: het verhaal, de humor de technische kwaliteit. Je ziet echt het verschil met andere leveranciers.
~ Marjolein Scholenman, AVANS Hogeschool

Geen snelle verhaaltjes

Het werkproces bij onze whiteboardfilms

De scenariofase is de gevoeligste fase van het hele proces. Hier wordt de strategie en het concept bepaald. Wij helpen u nadenken over wat er nu precies nodig is. Samen komen we zo tot een helder, doeltreffend verhaal.
Tijdens de productiefase wordt de film vormgegeven. Dan valt alles op zijn plek. Wij, Paula Rennings en Pieter Vlamings, voeren de regie over het hele proces. We bewaken de planning, houden de samenhang in de gaten, faciliteren de betrokkenen en staan garant voor een perfecte film die altijd op tijd wordt geleverd.

Beeld van de week

Week 38 | Een cartoon uit 2015. Zou er vandaag, Prinsjesdag, sprake kunnen zijn van voortschrijdend inzicht? | ...meer weken »

Beeld van de week

P&P regisseurs

Zwanebloem 17, 4823 MV Breda
+31 (0) 76 543 90 47
info@ppregisseurs.nl

Heeft u een vraag of wilt u P&P beter leren kennen?
Bel ons of stuur een bericht. Wij vinden het leuk om kennis met u te maken!

Bel +31 (0) 76 543 90 47stuur een bericht

 join us