Vaccinatieschade

#Video  #Vrij werk  #Documentaire  #Externe communicatie  

VACCINATIESCHADE (Who is afraid of Tinus?)
Een documentaire over de mogelijke gevaren en bijwerkingen van vaccineren. Deze film geeft een evenwichtig beeld van de voor- en nadelen van vaccineren.

Vaccineren is een zegen voor de mensheid. De kindersterfte is drastisch omlaag gegaan en een aantal levensbedreigende ziektes komen bij ons niet meer voor.

Maar, we denken dat vaccins nauwelijks schadelijke gevolgen hebben. Een paar uitzonderingen bevestigen deze regel.
Nu blijkt echter dat het niet bij die paar uitzonderingen blijft. Er zijn wel degelijk aandoeningen die direct verband houden met vaccinaties.
Alleen dat verband wordt niet herkend en zeker niet erkend door de overheid. Krijgen we straks een vaccinatieplicht in Nederland?

In de film vertellen patiënten het indringende verhaal van hun chronische aandoeningen. Geen arts kon hen helpen. Tot ze kwamen bij dokter Tinus Smits.
Hij bracht hun ziekte in verband met vaccinaties.  Hij zag in zijn praktijk ziekteverschijnselen die een direct gevolg moesten zijn van een vaccinatie.
Vaak kwamen de patiënten bij hem als ze al waren uitgedokterd. De oorzaak was niet te vinden en een remedie al helemaal niet. Smits vond in de homeopathie middelen die wel hielpen.

U kunt HIER deze film huren