Storytelling

Wat is Storytelling en waar kan je het voor gebruiken?

Met storytelling geef, je met een persoonlijk en authentiek verhaal, informatie over je product of dienst en probeer je hiermee de klant emotioneel aan je te binden. 

Hieronder staan nog andere vormen om een boodschap over te brengen.

Storytelling

Deze trailer hebben we gemaakt om het verhaal te vertellen van Henk Cornelissen. Wat beweegt deze kunstenaar? Wat drijft hem en wanneer kwam hij tot de keuze om dit werk te gaan maken? Doormiddel van dieze trailer willen we fondsen werven om zijn werk openbaar te maken en een tentoonstelling te organiseren.
 

Een korte Animatiefilm

In de loop der jaren hebben wij een hele club mediaprofessionals verzameld waar we mee samenwerken. Wanneer je denkt: "We moeten onszelf meer profileren, iets uitleggen of beter in de markt zetten" dan kunnen wij jou daarbij helpen d.m.v. een korte animatiefilm. We kunnen dit doen met klei-, cut-out, stopmotion of getekende animaties. Zoals deze film die we voor Ricoh gemaakt hebben.

Andere animatiefilms de we gemaakt hebben:

Een Film gemaakt met Stockmateriaal

Een serie van 14 films in opdracht van Avans Hogeschool. Zij wilden HAVO3-leerlingen voorlichting geven voor hun Profielkeuze. Om een beeld te geven van alle beroepsdomeinen is veel en divers materiaal nodig, c.q. veel locaties en draaidagen. Om het budget in de hand te houden hebben wij Avans voorgesteld om ook stockmateriaal aan te kopen.

Dronefilm

Dronefilms hebben altijd iets majestueus, waarschijnlijk omdat we zelf niet vanuit dat standpunt de wereld kunnen bekijken.
Drone-opnames zijn bijvoorbeeld geschikt voor films die te maken hebben met duurzaamheid.

Testimonial

Heb je tevreden klanten en wil je dat communiceren op bijvoorbeeld Linkedin of Facebook. Deze mogelijkheid hebben we pas ontdekt vandaar dat dit voorbeeld over ons zelf gaat.

Boekpromotie

Voor het boek: 'Het Pillenprobleem' van Dick Bijl maken we een serie korte filmpjes die hij gebruikt voor een betaalbare publiekscampagne op diverse social media en zijn website.

Andere films uit deze serie:

Crowdfunding

Deze crowdfundig film hebben we gemaakt voor de band 'De Nazaten'. Het doel was om de nieuwe CD 'Als de haan tanden krijgt'   op te kunnen nemen en uitgeven. Zij hebben hun doel gehaald!

Commercial 30"

Een commercial die we bedacht en gemaakt hebben om aandacht te genereren voor een groot Yoga event voor de CliniClowns.

Andere commercials die we gemaakt hebben: