De Uitdaging van Verandering

We hebben, naast het maken van een film, een andere belangrijkere rol ontwikkeld, namelijk die van analyticus en procesversneller.

Werkwijze P&P bij films over Veranderprocessen

Communicatie bij verandermangement is niet eenvoudig. 80% van de gewenste veranderingen komen niet van de grond. Er wordt veel overleg gevoerd - met of zonder externe bureaus – en uiteindelijk krijgt men het verhaal toch niet concreet. Het plan verzand het in containerbegrippen en loze beloftes waar niemand mee aan de slag kan.

Wij komen meestal binnenvliegen als het denkproces al min of meer is afgerond. Maar tijdens de scriptfase wordt duidelijk dat er toch nog verschillend gedacht wordt over de a.s. veranderingen, dat er verschillende accenten belangrijker gevonden worden. Het maken van het script werkt dan als een snelkookpan.
Als we klaar zijn ligt er uiteindelijk één gezamenlijk verhaal, waar iedereen het over eens is, waar handvatten aanzitten en waarmee men aan de slag kan. Bel ons voor meer informatie hoe we dit aanpakken!
 
Afhankelijk van het doel en het budget komen P&P tot een vorm die je gaat helpen jouw doel te bereiken.


Quote

Een opdrachtgever binnen Rijkswaterstaat zei laatst tegen ons: “Jullie doen eigenlijk veel meer dan een film maken. We hebben veel meer gekregen......!”
In de loop der jaren hebben we een werkmethode ontwikkeld om veranderprocessen binnen organisaties te helpen slagen. Zie hier de film.
 

Wat is het doel?

Ook al kunnen we snel leveren, we willen toch eerst weten wat het doel is van je film. Afhankelijk van het beschikbare budget gaan we samen met je bepalen wat we daarvoor kunnen maken.


Wat moet er gebeuren?
Wat is het doel?

Wat kost dat?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om na een telefonisch gesprek snel een begroting te maken voor jouw film of animatie. 

Kostenfactoren voor een film:
 • Aantal dagen filmen en het aantal locaties
 • Is er research nodig
 • Een of meerdere voice-over
 • Muziek inclusief afkoop van rechten
 • Teksten schrijven door copywriter
 • Aankoop stockbeelden
 • Het laten maken van animatie of motion graphics
 • Drone luchtopnames
 • Het gebruik van acteurs
 • Het ondertitelen en vertalen van de film 
 • Lengte van de film
Wat kost dat?

De oplevering van de film

Wij leveren de film in een digitaal formaat dat voor bijna elke toepassingen te gebruiken is. Maar, mocht u de film supergroot willen vertonen of juist in een hele lage resolutie, voor bijvoorbeeld het intranet, dan kunnen wij dit zonder meerkosten aan u leveren.

Heeft u een vraag of wilt u P&P beter leren kennen?

Neem gerust contact met ons op! Bel ons of stuur ons een e-mail. Wij vinden het leuk om kennis met u te maken!

Bel +31 (0) 76 543 90 47  Stuur een bericht

   join us